Verboden liefde (Wanhopig Verliefd, #1) by Lizzie van den Ham

Wat als je docent je grote liefde blijkt te zijn?

Verboden liefde (wanhopig verliefd, #1)

Als Yvonne Brandsma aan haar laatste jaar VWO begint, kan ze nog niet vermoeden dat ze op het Thorbecke College haar grote liefde tegen het lijf zal lopen... en dat die grote liefde haar docent zal blijken te zijn.

Genre: FICTION / Romance / Contemporary

Secondary Genre: FICTION / Romance / General

Language: Dutch

Keywords:

Word Count: 25,000

Sales info:

This book has been a bestseller in the iTunes store, the Kobo store and amazon.nl since July 2015. This is part one of a serial whicn typically sells 1500 copies a month on iBooks and hundreds of copies on Kobo and Amazon. Part one is free, all others sell for a low price. If anyone's interested in translating the entire serial, they would have to commit to at least two parts (preferably all parts) because it's an episodic storyline.


Sample text:

Terwijl Yvonne haar agenda in haar tas zocht, zag ze in de verte van Vliet aankomen. Oh nee… die zou wel weer een of andere bijdehante opmerking hebben. Hij was in dit laatste jaar VWO haar mentor, en ze vond hem een verschrikkelijke popi-jopi. Ze zat pas een maand bij hem in de klas, want hij was ook haar tekenleraar, en nu al was ze zijn grote ego ongelofelijk beu.

Van Vliet kwam inderdaad haar kant uitlopen. 'Loop door, loop door,' dacht Yvonne in zichzelf, maar nee hoor.

"Ha die Yvonne," klonk het geanimeerd boven haar. "Je kijkt niet zo vrolijk vandaag."

"Jij kijkt al vrolijk genoeg," antwoordde Yvonne, en produceerde een flauw glimlachje. Ze keek hem aan. Zijn bruine ogen boorden zich onderzoekend in de hare, en hij haalde even een hand door zijn donkerblonde haar.

"Is er iets?" vroeg hij toen verder.

"Ja, dit is er," zei Yvonne en liet haar verknalde bio-toets zien.

"Oh," zei hij, niet bijster bijdehand.

"Oh?" vroeg Yvonne met opgetrokken wenkbrauwen. "Ik krijg een onvoldoende voor een toets waar ik twee nachten met kannen koffie voor heb doorgehaald en jij zegt 'oh'?" Van Vliet had aan het begin van het jaar gezegd dat de klas hem mocht tutoyeren, omdat hij zich anders zo oud voelde. Echt weer iets voor hem, die aansteller.

Van Vliet schoot in de lach. "Sorry," zei hij. "Ik wist echt niet dat het zo hard aan was gekomen. Je moet gewoon even bedenken dat je deze week ook allemaal goede cijfers hebt gehaald. Voor Frans bijvoorbeeld!"


Book translation status:

The book is available for translation into any language.

Would you like to translate this book? Make an offer to the Rights Holder!  Return